Udvalg mordmysterier

mordmysterie mordet i skærgården

Mordmysterie: Mordet i Skærgården

I Mordet i Skærgården fejres midsommeren i Pamp-familiens sommerbolig på den lille Midsommerø, og et mystisk mord bliver begået!

Mordet i Skærgården er enkelt at arrangere. Du får efter køb en komplet pdf-fil med introduktion, handling, persongalleri og løsning lige til at gå til. I dette mordmysterie spilles der ikke roller, alle dine gæster er i stedet udnævnt til detektiver, som skal løse mordmysteriet enten enkeltvis eller i par eller hold.

Det begynder med at alle deltagere får et hæfte med et persongalleri, hvor de kan stifte bekendtskab med gæsterne på Sommerro. En fortæller læser derefter højt fra handlingen, som består af fire korte kapitler. Man deler kapitlerne op mellem retterne, og til sidst til kaffen, skal alle deltagerne gætte, hvem som er morderen.

Mordet i Skærgården er fyldt med intriger, bedrag, utroskab, grådighed – men også en del humor. Det handler om ond og pludselig død, men i “hyggelig” detektivstil. Miljøet er en skærgårdsø i Sverige ved midsommer.

Mordet i Skærgården er en raffineret måde at lave middagen eller festen til noget lidt ekstra. Mordmysteriet passer perfekt til en sommeraften!

Pris 299 kr. Mere info mordmysterie: Mordet i Skærgården

O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O

Mordmysterie Mordet på Pensionat GeisthofMordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Velkommen til Pensionat Geisthof! På det ødebeliggende pensionat oppe i bjergene samles både værtsparrets familie og gæster for at holde weekend. Det viser sig snart at alle ikke er, hvem de udgiver sig for at være, og intrigerne hober sig op. Hvem er den tavse zoolog, som er kommet for at studere blodsugende flagermus, og hvad laver den frygtindgydende butler Gravenstein i kælderen?- Og imens stormen raser på sit værste udenfor begås et frygteligt mord…

Mordet på Pensionat Geisthof er en rigtig spændende mordgåde, i et uhyggeligt, intrigefyldt miljø – forstil dig Agatha Christie møder Transsylvanien… Mordgåden passer perfekt som underholdning på en middag eller fest! I denne mordgåde er alle gæster detektiver, og der behøves hverken skuespillerindsats, udklædning eller forberedelse. Man behøver heller ikke at være et bestemt antal personer, mordgåden kan gennemføres både på en lille middag eller en stor fest.

Alle gæster får et hæfte med persongalleri, plantegning over Pensionat Geisthof og et notatark. På fire tidspunkter i løbet af aftenen læser værten/værtinden op, hvad der sker denne alt andet end stille eftermiddag og aften på pensionatet. Et par gange finder man også bevismateriale, et brev og en avisartikel (rekvisitter), som skal fremvises til gæsterne.

De mystiske begivenheder afløser hinanden, intrigerne hober sig op, og til sidst findes en af historiens hovedpersonerne myrdet!

Det gælder om for gæsterne med iagttagelsesevne, fantasi og logik at regne ud hvem af de nærværende på Pensionat Geisthof, som er morder!

Du får alt, hvad du behøver i produktet. Enkle instruktioner, hæfte til gæsterne med persongalleri, plantegning og notatark, indledning, fire korte kapitler med historien, løsning samt rekvisitter / bevismateriale.

Vi foreslår, at man ved en siddende middag deler mysteriet op, så man læser det første kapitel op inden maden, det andet kapitel imellem forret og hovedret, det tredje kapitel imellem hovedret og dessert og det sidste kapitel efter maden, måske til kaffen. Derefter skal alle afsløre, hvem de tror morderen er!

Pris 299 kr. Mere info mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof

O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O-O

Mordmysterie Mordet på Mystery ManorMordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en udfordrende og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Mordet på Mystery Manor kræver hverken udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle, uanset antal gæster, kan være med til at løse.
Mordet på Mystery Manor gennemføres ved at en fortæller læser handlingen op. Hver deltager får et hæfte med persongalleri og et svarformular, hvor alle deltagende detektiver noterer ledetråde til løsningen, såsom tanker om mordtidspunkt, mordvåben, motiv og til sidst morderen.

Mordet på Mystery Manor har fire dele, hvor man f.eks. læser et kapitel op inden maden, to mellem retterne og et efter maden eller til kaffen. Gæsterne må vælge, om de diskuterer sine konklusioner med hinanden eller holder sine gisninger for sig selv. Vil man, kan man desuden dele gæsterne op i hold, som sammen løser mordgåden. Til sidst skal alle afsløre, hvem de tror morderen er, og hvordan det hele gik til.

Vil man, så kombinerer man selvfølgelig mordgåden med et passende festtema og en elegant borddækning. Måske klæder værten eller værtinden sig ud til middag på Mystery Manor, og bordet dækkes med kandelabre, sølvbestik og linnedservietter?

Følg med til en spændende middag på Mystery Manor!
Mordmysteriet leveres til dig direkte i en fil. Du får alt, hvad du skal bruge til at gennemføre mordmysteriet på en professionel og sjov måde!

Alt dette får du:
Værtguide
Indledning til gæsterne
Kriminalroman i fire korte, spændende kapitler fyldt med ledetråde
Hæfte med persongalleri og løsningsside med spørgsmål til deltagerne
Løsning

Pris 299 kr. Mere info Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor