Nyt mordmysterie: Mafiamordet

mordmysterie

Arrangér let dit helt eget mordmysterie derhjemme eller i virksomheden! Mafiamordet får du tilsendt efter bestilling som en fil til din email, lige til at printe og gå igang! Superenkelt!

I Mafiamordet befinder vi os i datidens New York, hvor Don Giovanni, overhoved i byens mægtigste ”familie”, har inviteret til Alegra, hans ældste datters bryllup, som skal foregå i morgen. I mordmysteriet er man samlet til ”rehearsel dinner”, en middag som ikke bliver med den glæde som man har forventet, men det bliver i stedet en aften fuld med afsløringer, intriger og mord!

Mafiamordet er en udfordrende mordgåde, der passer perfekt til en middag med mord! Man kan med fordel arrangere Mafiamordet sammen med en mafiatemafest. Byd på italiensk mad og lad gæsterne klæde sig ud efter temaet. Begynd med lækker italiensk antipasti, fortsæt med en pastaret, en hovedret og måske en lækker tiramisu eller italiensk is til dessert.

Dette mordmysterie udføres ved at en fortæller læser højt fra handlingen og alle dine gæster bliver udnævnt til detektiver, som skal forsøge at regne ud hvem morderen er. Du kan evt. dele dine gæster op i hold, som løser mordgåden sammen.

Du giver hver deltager/hold et hæfte med persongalleri og plan over huset samt et notatark, som de skal bruge til at løse dette mordmysterie.

Fortælleren, som er værten/værtinden læser en indledning op samt derefter handlingen som er i tre spændende og begivenhedsrige, korte kapitler. Kapitlerne fordeler man fx mellem retterne. Til sidst skal alle deltagerne tænke sig om et øjeblik og fortælle, hvem de tror morderen er, inden fortælleren afslører løsningen!

Mafiamordet er enkel at gennemføre og kræver hverken et vist antal deltagere, forberedelse eller skuespillerindsats af deltagerne. Det er også let at planlægge og kan forgylde de fleste middage eller fester.

Her finder du og bestiller Mafiamordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s