Fejr Sankt Hans med et mordmysterie!

mordmysterie mordet i skærgården

Sankt Hans aften er en aften fyldt med sommerstemning og fest. Mange fejrer Sankt Hans sammen med venner og familie med en middag, evt. griller man udendørs, hvis det ikke regner, for senere at tage ned på den nærliggende strand eller park for at se Sankt Hans bål.

Hvad med at arrangere noget underholdning til Sankt Hans i år? Arranger en middag med mord, hvor dine gæster er med til at løse et spændende mordmysterie med sankthanstema, inden I tager ud og ser på Sankt Hans bål.

Mordet i Skærgården er titlen på et spændende mordmysterie, som foregår omkring midsommer i den svenske skærgård. Her fejres midsommer i Pamp-familiens sommerbolig “Sommerro” på Midsommerø. Der findes spøgelser, der viser sig i den lyse sommernat, intriger, kærlighed, bedrag og ikke mindst – et mystisk mord bliver begået!

Mordet i Skærgården er et mordmysterie, der er enkelt at arrangere! Dine gæster spiller ikke en rolle, men er i stedet udnævnt til detektiver, som skal være med til at løse mordmysteriet. Lad gæsterne løse mordmysteriet individuelt eller sammen i par eller hold – det er en god måde at sætte festen i gang på.

Mordmysteriet begynder med, at alle deltagere får et hæfte med et persongalleri, hvor de kan stifte bekendtskab med gæsterne, som er med i historien. En fortæller læser derefter den spændende handling op, som består af fire korte kapitler, dem kan fordele under forskellige tidspunkter i løbet af seneftermiddagen / aftenen. Ved at lytte nøje til handlingen og studere bevismaterialet, skal alle deltagerne gætte, hvem morderen er!

Mordet i Skærgården er fuld af intriger, bedrag, utroskab, grådighed – samt en hel del humor. Mordet i Skærgården er en raffineret måde at lave Sankt Hans til noget lidt ekstra!

Her finder du mordmysteriet Mordet i Skærgården

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s