Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor

mordmysterie-mordet-pa-myst

Lad dine gæster være detektiver for en aften!

Nu kan det ikke blive lettere at arrangere sit eget mordmysterie derhjemme eller til firmafesten! Det kan være en dyr fornøjelse at holde et mordmysterium, hvis man vælger at få et eventbureau til at komme ud – i stedet kan man købe en færdig løsning, et komplet mordmysterium, som man får tilsendt som fil pr. e-mail.

Mordet på Mystery Manor er et udfordrende og finurligt mordmysterie, som handler om greven og grevinden, der har inviteret deres venner til en afslappende weekend på slottet – men det bliver alt andet end stille og roligt, og det udmunder sig i en dramatisk lørdag aften, hvor der sker et mord!

Mordmysteriet er enkelt at gennemføre, og passer perfekt i forbindelse med en middag eller til en fest! Til Mordet på Mystery Manor kræves der hverken udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne – alle de indbudte gæster er udnævnt til detektiver for en aften, som skal være med til at løse det spændende mordmysterium.

Mordmysteriet kan løses i hold eller enkeltvist, det vælger man selv som arrangør. Hvis man vælger at løse det i hold, så kan det være en god idé at blande holdene, så man sætter personer sammen, som evt. ikke kender hinanden – det kan være en god måde at få folk, der ikke kender hinanden til at snakke sammen.

Historien består af fire korte, intensive kapitler, med masser af ledetråde. Vært/værtinden læser fx første kapitel op inden maden, kapitel to og tre mellem retterne, og kapitel fire efter maden, eller til kaffen.

Hver deltager får et hæfte med persongalleri og et svarskema, hvor man noterer ledetråde til løsningen, såsom tanker om mordtidspunkt, mordvåben, motiv og til sidst morderen.

Alt hvad du skal bruge til at arrangere en vellykket aften med mord, er inkluderet i produktet: værtguide, fortælling i fire kapitler, persongalleri, svarskema og løsning.

Her finder du mordmysteriet Mordet på Mystery Manor

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s