Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof

mordet-paa-pensionat-geisthInvitér dine gæster til et spændende mordmysterium på Pensionat Geisthof!

På det øde beliggende pensionat oppe i bjergene samles værtsparrets familie og gæster for at holde weekend. Der sker mange mystiske ting, intrigerne hober sig op, og det viser sig at alle ikke er, hvem de udgiver sig for at være! Hvem er fx den tavse zoolog, som er kommet for at studere blodsugende flagermus i området, og hvad laver den mystiske butler Gravenstein i kælderen? Og alt imens en storm udenfor er på sit værste, bliver der begået et uhyggeligt mord, som dine gæster skal være med til at opklare!

“Mordet på Pensionat Geisthof” er et finurligt og intenst mordmysterie, som ikke kræver nogen forberedelse. Det passer perfekt som underholdning til både en lille middag eller en stor fest! Skab den helt rigtige stemning for et mordmysterie ved at dække et flot bord med hvid dug, kandelabre og stofservietter.

I “Mordet på Pensionat Geisthof” er alle dine gæster detektiver, og der behøves hverken skuespillerindsats eller udklædning. Mordmysteriet er med en spændende historie fyldt med ledetråde, og i og med at det er uden roller, behøves man ikke at være et bestemt antal personer, hvilket gør det fleksibelt og mindre kompliceret at arrangere – så er man fx ikke afhængig af at alle kommer.

Du får efter dit køb, mordmysteriet leveret til din mail, lige til at skrive ud. I produktet indgår: Enkle instruktioner, indledning, fire korte kapitler med historien, hæfte til gæsterne med persongalleri, plantegning, notatark, løsning samt rekvisitter / bevismateriale.

Her finder du Mordet på Pensionat Geisthof

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s