Uhyggelige halloweenlege

halloween mordmysteriumNår man holder en Halloween fest, er det en god idé at have nogle Halloweenlege, for at have en ramme om festen. Man kan fx arrangere et spændende spøgelsesløb for børnene i parken eller i skoven, med udfordrende spørgsmål, der er relateret til Halloween. Eller en skattejagt for børnene med Halloweentema.

Skal man holde en Halloweenfest for voksne, kan man arrangere en Halloween middag med uhyggeligt Halloween mad og kombinere det med et mordmysterie, hvor gæsterne er udklædt og sammen løser en spændende mordgåde. Eller man kan have en spændende Halloween quiz, som man deler op i løbet af aftenen. Man kan pynte fint op til Halloween i det lokale, hvor festen skal være, ved at hænge falske edderkoppespind op, og tænde levende lys evt. i fine græskarlygter.
Læs mere om Halloweenlege her

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en kompliceret og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en Halloweenmiddag udover det sædvanlige! Kræver ingen udklædning
eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle kan være med til at løse. 299 kr.
Mere info Halloweenaktiviteter>>

Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Velkommen til det øde beliggende Geisthof! Stormen raser, intrigerne hober sig op, og der begås et frygteligt mord! I løbet af aftenen skal dine gæster løse denne dramatiske mordgåde ved hjælp af iagttagelsesevne, fantasi og logik. Alt, hvad du skal bruge, er med i produktet – behøves ingen anden forberedelse!

Mere info mordmysterium>>

Halloweenquiz
En skræmmende og opfindsom Halloweenquiz til efterårsfesten! 27 blandede Halloween spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål – alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloweenfest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort.
Servér lidt god mad og lav en græskarlygte – og voilà! 149 kr.
Mere info Halloweenquiz>>

Bordplansleg Halloween
En underholdende bordplansleg til Halloweenfesten eller som et ekstra krydderi på efterårets familiemiddag. Temaet er uhyggelige karakterer- spøgelser, hekse, monstre og troldmænd. Bordplanslegen er lavet til 12 par (24 personer), men kan også bruges til færre personer. 49 kr.
Mere info Halloweenleg>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s