Skal du holde fest hjemme? Hvad med et mordmysterie?

mordmysteriumSkal du holde fest hjemme? Hvad med at holde en mordmysteriemiddag. Nu kan man på grapevine.dk købe et komplet mordmysterie, som du får tilsendt som fil pr. mail, med alt som behøves til at holde en middag med mord. Du behøver ikke at leje et eventbureau, du kan ordne det hele selv, uden særlig meget forberedelse og til en helt anden pris!

Titlen på Mordmysteriet er ’Mordet på Mystery Manor’ og består af fire afsnit, som man læser op under middagen. Dine gæster bliver udnævnt til detektiver som skal løse mordgåden! Det er godt med lidt udfordringer for gæsterne og det kan gøre din festaften til noget helt specielt!
Mordmysterie Mordet på Mystery Manor
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor

Mordet på Mystery Manor er en underholdende mordgåde, som er enkel at gennemføre til middagen. Kræver ingen udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium, som alle kan være med til at løse.
Mere info>>

streg-mordmysterium
Mordmysterie Mordet på Pensionat GeisthofMordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof

Velkommen til det øde beliggende Geisthof! Stormen raser, intrigerne hober sig op, og der begås et frygteligt mord! I løbet af aftenen skal dine gæster løse denne dramatiske mordgåde ved hjælp af iagttagelsesevne, fantasi og logik. Alt, hvad du skal bruge, er med i produktet – behøves ingen anden forberedelse!
Mere info>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s